Lokalvård

Vi tillbringar 90 procent av vår tid inomhus. Därför är det extra viktigt att städningen sköts på ett professionellt sätt så att alla som vistas i lokalerna har en ren och hygienisk inomhusmiljö.

Våra medarbetare ser till att det är rent och fräscht på alla allmänna ytor, toaletter och personalutrymmen med mera. Det bidrar till den allmänna trivseln och ger ett gott intryck hos besökare. Väl utförd städning hindrar också bakterier och partiklar från att spridas i lokalerna. Vi skräddarsyr tjänsterna efter era behov och garanterar ett rent resultat.

Våra städmetoder

Lokalvård är i dag ett kunskapsyrke där redskap och kemikalier genomgått en snabb utveckling. Mekanisk rengöring med vatten och rätt redskap räcker långt i de flesta fall. Vi arbetar med torra eller fuktiga städmetoder där vi använder mikromoppar och mikrodukar i den dagliga städningen.
I de fall kemikalier är nödvändiga för ett fullgott resultat använder vi bara produkter som inte påverkar vår miljö eller människors hälsa. Doseringsutrustning används för att undvika överdosering av kemikalier, både vid manuell påfyllning samt vid tvätt i tvättmaskin.
Produkterna är Svanenmärkta eller märkta med Bra miljöval.

Vårt erbjudande:

Daglig städning

Väl utförd städning ökar trivseln på en arbetsplats och ger ett gott intryck hos besökare. Vi har arbetat med städning sedan 1979 och vet vad som krävs för att era lokaler ska upplevas som rena och fräscha.

Specialstädning

Vi har kunskapen och resurserna för att utföra specialstädning på industrier och i krävande vårdmiljöer. I de här miljöerna är städningen verksamhetskritisk, vilket ofta kräver speciella städprogram, kompetens och utrustning.

Storstädning

Vi ser till att det blir rent från golv till tak. Vi har arbetat med storstädning under många år och våra medarbetare vet hur städningen ska utföras för att det ska bli rent och snyggt i minsta lilla vrå.

Golvvård

Vi har specialistkompetens för att ge alla typer av golv extra omvårdnad. Underhålls golven regelbundet minskar slitaget på golvytan och golvets livslängd ökar. Dessutom blir golven mer lättstädade, vilket minskar kostnaden för den löpande städningen

Fönsterputs

Vi tvättar alla typer av fönster, både in– och utvändigt. I samband med fönsterputsen kan vi även ta hand om rengöring av persienner, fönsterkarmar och snickerier. Rena fönster ger alltid ett gott intryck på personal och besökare.

Hygienservice

Med god hygien minskar risken för infektioner och sjukfrånvaro på arbetsplatsen. Dessutom ökar trivseln. Vi har alla förbrukningsartiklar som tvål, pappershanddukar och papperskorgar, och erbjuder systemlösningar i olika utföranden.
Med MIAB får du fräscha wc-utrymmen och möjlighet att välja upplägg och lösningar som passar just dig och dina lokaler. Inte minst får ni en frisk och fräsch arbetsplats.

Entrémattor

Ta första steget till ett renare kontor. Entrémattor stoppar smuts och sand redan i entrén, vilket bidrar till lägre städkostnader och förlänger golvens livslängd. Välskötta entrémattor ger också ett välkomnande intryck för medarbetare och besökare. Vi levererar standardmattor eller profilmattor med exempelvis företagets logotype.

Vi tar också hand om tvätt och rengöring av entrémattorna. Förutom entrémattor erbjuder vi även mattor för korridorer och allmänna utrymmen.

Bygg– och entreprenadstädning

Vi erbjuder professionell byggstädning efter ny– och ombyggnader av kontor, bostäder och offentliga miljöer. Vi har specialkunskap för hur avfallet ska hanteras, rätt utrustning och utbildad personal som utför en noggrann och effektiv byggstädning.

Vi utför också entreprenadstädning, det vill säga regelbunden städning av olika ytor i pågående byggprojekt. Exempelvis städning av bodar, omklädningsrum, toaletter, fikarum och matsalar.

Gardintvätt

Även gardiner behöver tvättas regelbundet för att se rena och fräscha ut och bli fria från damm. Vi tar ner gardinerna, tvättar och pressar dem och hänger upp dem igen. Gardintvätt kan med fördel utföras i samband med fönstertvätt då vi redan har personal på plats. Våra tvättmetoder anpassas efter den textil som gardinerna är tillverkade av.